Raymond

Raymond has not set their biography yet

Tagged in: Algemeen

Beste turn(st)ers en ouders, trimgroepleden en train(st)’ers,

Het kan niemand zijn ontgaan: het Coronavirus houdt Nederland (en de wereld) steeds meer in zijn greep. Het RIVM kondigde vandaag verdere maatregelen aan, die ook invloed hebben op ons als vereniging. De KNGU heeft al aangekondigd dat alle wedstrijden en activiteiten t/m 31 maart worden afgelast.

Verder staat op de site van de KNGU het volgende:

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 20 mei 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Gezien de ernst van de situatie en de maatschappelijke verantwoordelijkheid zien wij ons genoodzaakt bovenstaand advies op te volgen. Dit houdt in dat de trainingen met ingang van vrijdag 13 maart NIET zullen doorgaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 mei. Laten we hopen dat deze drastische maatregelen ervoor zorgen dat de situatie onder controle komt..

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Tagged in: Turnclub
Op zondag 26 januari togen een drietal Excelsior-turners en hun begeleiders naar Veldhoven voor de eerste districtswedstrijd i.v.m. het Nederlands Kampioenschap turnen bij de heren. In de categorie Pupil eindigde Pieter van Eindhoven 5e , Mathijs Weening 16e en Ruben Castermans 33e. Na afloop werd trainer Jo Lahaije vanwege zijn jarenlange diensten nog in het zonnetje gezet en mocht hij de medailles uitreiken.

Op zondag 12 januari togen een elftal Excelsiorturners naar Kerkrade.

Voor de turners uit de 6e  divisie was de eerste van twee wedstrijden voor het Limburgs Kampioenschap, voor de overigen was het deelname aan de  Open Kerkraadse turnkampioenschappen.

De uitslagen per categorie :

6e divisie : Benjamin-1 Floris L'Ortye 1e en Mees de Bie 2e.

Benjamin-2 Len Vergoossen 1e   Junioren-1 Dylan van Haaren 1e.

4e divisie Jeugd : Quentin Webers 7e , Sem van Dijk 8e en Sander Okkersen 10e.

3e divisie Junior-1 : Rick Okkersen 1e , Noah Spronken 4e , Yarno Claessens 5e en Paulus Brandsma 6e.

De  Robert Knols clubkampioenschappen van 14 dec. j.l. kenden een spannend verloop. Het zeer talrijke publiek heeft kunnen genieten van mooi turnwerk.

De ereplaatsen van 2019 per categorie zijn :

Dames : 1e Femke Kuipers  2e Aylin Lemmens 3e Sophie Thomassen

Meisjes-1 : 1e Moura de Clerq 2e Yelke Grond  3e Noraya Boers