Grote Clubaktie

by in Algemeen

Beste leden van onze turnclub,

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Turnvereniging Excelsior doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om geld in te zamelen voor ons 100 jarig verenigingsjubileum in 2020 en daarmee extra activiteiten te kunnen organiseren voor jullie.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

In tegenstelling tot de papieren loten van voorgaande jaren, hebben we dit jaar gekozen om de loten online te gaan verkopen. Vooral in dit digitale tijdperk is dit voor iedereen sneller en makkelijker.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig. Je ontvangt van ons een e-mail met daarin een link naar onze online persoonlijke verkooppagina. Nodig al je familie, vrienden en kennissen uit om op deze pagina een lot van onze club te kopen. Het bedrag wordt eenmalig van de rekening van de koper afgeschreven. Het lotnummer wordt op het bankafschrift vermeld.

Superlot: Met een Superlot worden 50 loten in één keer verkocht. Het heeft een verkoopwaarde van € 150,- waarvan 80% naar de club gaat. Kopers kunnen Superloten via eenmalige machtiging kopen. Betaalt de koper per eenmalige machtiging, dan incasseert de Grote Clubactie € 150,- bij de koper en staan de 50 lotnummers op het bankafschrift. De clubcoördinator moet verkochte Superloten altijd registreren op clubactie.nl. Ieder verkocht Superlot geeft kans op het Grote Clubfeest t.w.v. € 5.000.

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Hieronder de link om rechtstreeks op onze eigen verkooppagina te komen voor meer informatie en loten te kopen:

Wij hopen op een geweldig resultaat. Elk lot telt, dus probeer er zoveel mogelijk te verkopen!!

Heel veel succes met de verkoop van de loten.
Jouw inzet is goud waard.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je deze stellen via turnclubexcelsior@gmail.com

Namens bestuur en train(st)ers alvast bedankt voor jullie inzet en we kijken uit naar een geweldig jubileumfeest!

Tagged in: Activiteit Algemeen