Op zondag 26 januari togen een drietal Excelsior-turners en hun begeleiders naar Veldhoven voor de eerste districtswedstrijd i.v.m. het Nederlands Kampioenschap turnen bij de heren. In de categorie Pupil eindigde Pieter van Eindhoven 5e , Mathijs Weening 16e en Ruben Castermans 33e. Na afloop werd trainer Jo Lahaije vanwege zijn jarenlange diensten nog in het zonnetje gezet en mocht hij de medailles uitreiken.

Op zondag 12 januari togen een elftal Excelsiorturners naar Kerkrade.

Voor de turners uit de 6e  divisie was de eerste van twee wedstrijden voor het Limburgs Kampioenschap, voor de overigen was het deelname aan de  Open Kerkraadse turnkampioenschappen.

De uitslagen per categorie :

6e divisie : Benjamin-1 Floris L'Ortye 1e en Mees de Bie 2e.

Benjamin-2 Len Vergoossen 1e   Junioren-1 Dylan van Haaren 1e.

4e divisie Jeugd : Quentin Webers 7e , Sem van Dijk 8e en Sander Okkersen 10e.

3e divisie Junior-1 : Rick Okkersen 1e , Noah Spronken 4e , Yarno Claessens 5e en Paulus Brandsma 6e.